Cursussjabloon met voorwaarden van instructeur

Idee: aan een instructeur kun je competenties koppelen wat hem/haar geschikt maakt om een bepaalde training te kunnen geven. In het cursussjabloon geef je aan welke competenties de instructeur moet hebben, om voor deze cursus ingepland te mogen worden. Hiermee voorkom je dat een niet-bevoegde instructeur een cursus gaat geven. Je krijgt dan een melding van: Let op: je plant een instructeur in, die niet bevoegd is voor deze cursus. Wil je toch inplannen? Ja of Nee

Hoi Ribo en PlanADay’ers,
voor ons voegt dit niets toe. Wij plannen trainers zelf direct in. We begrijpen situatie dat instructeurs zelf in kunnen schrijven op basis van competenties of capaciteit. Mogen wij als “randvoorwaarde” toevoegen dat het bestaande proces waar we instructeurs direct kunnen inschrijven zonder verdere keuzes/restricties blijft bestaan, zodat voor ons geen extra risico op fouten wordt ingebouwd. Hartelijke groet, Sandra Meessen namens perfectPlan.

@Ribo het registeren en gebruiken van Competenties vinden wij intern ook een heel mooi idee. Kan je ook werk besparen bij het zoeken van de juiste instructeurs. Misschien kunnen we hier zelfs nog iets met AI!

@sandraPP en uiteraard moet het altijd een optie zijn om dat te gebruiken. Het moet een hulpmiddel zijn bij plannen!
Maar ook bij jullie kan het helpen! Ook jullie zullen instructeurs hebben die beter zijn in het een dan in het ander!

Sowieso zullen alle features die we toevoegen aan/uit te zetten zijn. We hebben al zoveel mogelijkheden dat je dingen die je niet wil gebruiken moet kunnen verbergen en/of uitzetten.

@sandraPP wij plannen instructeurs ook zelf en direct in. Het is voor ons een stukje borging van de kwaliteit dat er nooit een “incompetente” instructeur op een cursus gepland staat. Het aantal planners en cursussen groeit, vandaar dat we hieraan denken dat dit een goed idee kan zijn.